Aerial solution

Reprezinta filmare cu drona pentru un produs sau serviciu. Acestea pot fi din domenii de activitate diferite, respectiv, turism, agricultura, imobiliare, publicitate, evenimente, media dar si altele, in Bucuresti si in alte zone din Romania.

Se pot efectua filmari la rezlutie Full HD dar si 4k, cat si fotografii. Camera video este stabilizata pentru a oferii o imagine clara.

Echipamentul folosit este profesional, ghidat prin GPS, destinat productiei foto – video, monitorizarii si inspectiei aeriene. Inaltimea maxima este de 300 de metri conform legislatiei si 500 de metri pe orizontala, atata timp cat drona se afla in campul vizual.

Ne rezervam dreptul de a efectua un zbor din cauza conditiilor meteo nefavorabile ( ploaie, ninsoare, vant puternic ) dar si din cauza zonei ce contine obstacole care pot afecta zborul.

Pretul pentru filmare bruta este de 150 de Euro pentru aproximativ 25 de minute. Se pot efectua mai mute reprize de filmare in aceeasi zi. Contra cost filmarea poate fi editata conform cerintelor clientului.

Ne deplasam oriunde in tara, costul transportului ( combustibil ) fiind suportat de catre client.